Meny

Om oss

Jan Oddvar Setten

Spesialist i allmennmedisin. Utdannet ved NTNU, avgangsår 1999. 

Turnus i Namsos og Grong. Har i tillegg jobbet 1 år ved psykiatrisk klinikk ved Sykehuset Levanger, tilknyttet akuttpost og ARP.

Har ledet gruppebehandling for overvekt siden 2009.

Har gjennomført Preceptorship in Obesity Medicine ved MGH Weight Center i Boston og mottar veiledning fra samme klinikk i gjennomføringen av overvektsbehandlingen. Videreutdanning i Obesity Medicine gjennom Harvard Continuing Medical Education. 

Medlem av American Society of Bariatric Physicians® og deltar i deres opplæringsprogram - Advanced Curriculum Fellowship ProgramSigrid Benum Nygård

Har en Bachelorgrad i idrett fra Høgskolen i Hedmark (2010) og en bachelorgrad i ernæring fra Atlantis Medisinske Høgskole (2014). Har tidligere jobbet hos Frisklivssentralen i Verdal og har hatt samarbeid med Olympiatoppen i Steinkjer. Har jobbet for Varigslank siden 2013 og trives svært godt med å hjelpe folk å gå ned i vekt.

Sigrid er opptatt av sunn og næringsrik mat! For å oppnå suksess med vektnedgang må du finne det kostholdet som passer for deg og det må være mat du kan leve med resten av livet.

Ta gjerne kontakt om du er nysgjerrig på vårt tilbud! 

Individuelt tilpasset vektreduksjon for varig resultat

Bli medlem